Jussi ajeli Veikon kanssa Raahesta Hyvinkäälle autonkuljetus trailerin kanssa noutamaan tavaroitamme. Mikä suuri apu tästä olikaan.

Tässä Jussi ja Veikko saapuvat Hyvinkäälle.

Illalla sitten kannettiin tavaroita varastosta autoihin Jussin ja Jyrkin. Kantajia  oli neljä Jyrki,Jussi, Miko ja minä eli siinäpä se keskiviikkoilta menikin. Torstaina sitten lähdettiin ajelemaan kohti Kiiminkiä.

Jussi ja Veikko lähtivät matkaan neljä tuntia ennen meitä ja joutuivat odotelemaan Kiimingin ABC:llä puolisentoista tuntia tuloamme. Veikko aikansa kuluksi rakenteli ison tornin. Tullessamme Veikko tuumasi että kyllä reissaaminen on sitten mukavaa ja jaksoipa pikkumies olla perillä kantoapunakin. Eli tälläinen elämänmyönteisyys kannattaisi meidän aikuistenkin muistaa, elämä on mielenkiintoista seikkailua ja siihen kannattaa heittäytyä mukaan. 

 

Eli tässä on kotimme seuraavat neljä kuukautta.

Lähimmät naapurimme

Matilda ja pienet kilipukit

Ensitapaaminen Matildan pikkusiskon kanssa

Viikonlopun vietimme sitten Kiimingissä. Jenni, Samppa, Jupe, Jonna, Matilda ja vauva tulivat käymään perjantaina joten saunottiin ja höpöteltiin.

Sunnuntaina ajeltiin sitten Hyvinkäälle ja seuraava kuorma jonka ajamme Kiiminkiin onkin sitten se vihonviimeinen ja meistä tulee Kiiminkiläisiä.