Työpassi laivalla meni nopsakkaasti. Jyrki kävi risteilyllä ja muutamat muut sukulaiset ja ystävät. Sain ilon juhlistaa Pentin 75-vuotis päivää laivalla, Pentti ja Terttu tulivat silloin risteilylle.

Hipheihurraa Pentille joka 75-vuotta täytti!

Kotiin päästyä olikin sitten muuttourakka edessä. Ja eikun pakkaamaan, Jyrki olikin jo ehtinyt pakkaamaan aika monta laatikkoa valmiiksi joten siitä oli hyvä jatkaa. Saimme avuksemme Saritan, Antin, Tuukan ja Peetun tänne Hyvinkään päähän.

Tupakanmittainen tauko Antti ja Jyrki

Tituu,,,päästäkää mut sisään,

Sarita pääsi samalla kyydillä moikkaamaan Jenniä ja Samppaa. Lähdimme matkaan klo 21.00 ja olimme perillä 05.00 ja täytyy sanoa että tunsin itseni aika ryytyneeksi. Jyrki ajoi koko matkan ja en käsitä kuinka hän onnistui pitämään itsensä hereillä, meikäläinen kun pilkki ainakin puolet matkasta. Reilut viisi tuntia unta ja sitten olikin aika nousta ylös kun Jenni ja Samppa tulivat. Lisää kantoapua tulikin sitten kahden kieppeillä eli Jussi, Vesa ja Tiittaset.

Veljekset kuin ilvekset, pieni tuumaustauko paikallaan.

Tuumailutupakalla

Tankkaustuokio

Tavarat saatiin autotalliin ja nyt on sitten pientä ihmetystä mihin olemme laittaneet tiettyjä "tärkeitä" asioita joita tarvitaan. Eli tätä tämä muutto on, yhtä ihmetystä.

Ja jotta varmistamme postinkulun Jyrki ruuvasi postilaatikon tienvarteen. Ja sitten ei muuta kuin hakemaan uutta kuormaa Hyvinkäältä.

Suuret kiitokset kaikille muutossa avustaneille!