Kutsukortit

Toukokuussa valmistuivat kutsukortit. Ideaa piti hakea jonkun aikaa ja viimeinhän se sieltä putkahti. Kerroin Kaarinalle että jotain auto/ralliaiheista se voisi olla koska sulhasen rakkain harrastus on autourheilu. Kaarina onnistuikin sovittamaan kauniisti yhteen rallin ja romantiikan ja mielestämme kutsukortti on persoonallinen ja kaunis, Kiitokset siitä Kaarinalle. Kaikkiaan kutsukortteja lähti matkaan 87 kpl ja nyt sitten odottelemme vastauksia ja ilahduttavan monet sukulaiset ja ystävämme ovatkin jo ilmottaneet tulostaan.

1658960.jpg

Kutsukortin kuva

Hääpuvun "metsästys"

Seuraavaksi olikin sitten vuorossa hääpuku. Ajattelin että no sehän löytyy Tampereen Morsiusgalleriasta, ei muuta kuin Jyrkin kanssa kaasuttelemaan Tampereelle. Hämeenlinnassa teimme ensimmäisen pysähdyksen ja kävimme vihkisormusostoksilla. Morsiusgalleriasta en itselleni pukua löytänyt mutta Jyrkille kylläkin. Jotenkin tuntuu että miesten on helpompi löytää pukineet itselleen kuin naisilla. Onko meillä naisilla liikaa valinnanvaraa?

Keskiviikkona 11.6 suunnistin tyttäreni Jennin kanssa Helsinkiin ja Juhla-asussa tärppäsi tällä kertaa. Puku on nyt kotona odottamassa perjantaita 08.08.08

Hääkarkit

Nyt sitten onkin ollut aikaa pikku näpertelyyn ja teimme Jennin kanssa hääkarkit mietelauseineen valmiiksi. Vihjeenä voin kertoa että hääkarkit liittyy auto/ralliteemaan.

1660557.jpg

Rakas tyttäreni Jenni ja hääkarkit