Elämä on siitä ihmeellistä ettei koskaan oikeastaan tiedä mitä se tuo tullessaan. Sitä välillä elää siinä harhaluulossa että kaikki langat on käsissä ja kaikki taphtuu niinkuin minä olen ajatellut. Hupsheijakkaa kaikki voi ykskaks ollakin aivan toisin, se olkoon sitten sitä elämisen ihmeellistä taikaa ja seikkailua.

Eli meidän elämäämme syksyn tuulet ovat tuoneet tullessaan muutoksen tuulia. Eipä tää savolaisflikka olisi arvannut että joskus tuo pohjanmaa olisi kotipaikka mutta niin tässä taitaa  käydä. Jyrkin työt näyttäsi siirtyvän pohjosempaan. No mikäs siinä, joskus tuntuukin että tämä pääkaupunkiseutu on hiukkasen yliarvostettua. Kuinkahan moni täältäkin lähtisi paluumuuttajaksi synnyinseuduilleen jos vain töitten osalta se olisi mahdollista. Kyllä se on vain myönnettävä että ainakin minun sieluni lepää mitä kauemmaksi pääkaupunkiseudulta pääsee.

Ja tässä on nyt sitten väliaikaiskotimme Hyvinkäällä. Ylimmäinen parveke vasemmalla. Täältä se vauhdinotto pohjoiseen alkaa...

Miko "ihailemassa" parvekkeelta maisemaa

Jyrki vauhdissa, asunnon kuntotarkastusta tekemässä.

Eli puuhaa riittä, osa tavaroistamme otamme  tähän kolmioon ja loput varastoon odottamaan muuttoa pohjanmaalle. Työmatka minulla lisäänty aikatavalla mutta onneksi junat ja lentokoneet kulkevat.

Eli nyt sitten sopivan talon/tontin etsintään Oulun seutuville ;)