Viimeisen kuukauden aikana olen ehtinyt olla peräti kolme yötä kotona. Myöhäiskesä/syksy on kyllä mennyt reissatessa. Vapaille päästessäni suunta otettiin kohti Kokkolaa ja sieltä sitten lauantaina Kemoralle jokkiskisaan ,jossa onneksi sain siistin sisähomman kahvinkeittäjänä. Jyrki oli hinauspäällikkönä ja Miko jonka "kidnappasimme" koulunpihalta mukaamme oli ratatuomareitten varamies ja sai näinollen mahdollisuuden tutustua lajiin.

Miko Kemoralla ja ansaitulla tauollaan.

Kokkolassa käytiin Jupen, Jonnan ja Matildan luona

Matilda isukin sylissä

Matilda ja PappaJyrki ihastelemassa merimaisemaa.

Kaksi Mestauskallion Jyrkiä äyskäröimässä

Vietimme launtai-iltaa ihastuttavalla Tiittasten mökillä. Seura ja tarjoomiset aivan Bueno, kiitokset Petralle ja Jyrkille. Ei ole kyllä puulämmitteisen saunan voittanutta, löylyt mitä parhaat ja keho lämpenee aivan eri tavalla kuin sähkölämmiteisessä. Tuli jopa pulahdettua viileään meriveteen ja voi sanoa että tuon saunomisen ja uinnin jälkeen kroppa kiittää.

Sunnuntaina huristeltiin sitten katsomaan nuortaparia Ouluun.

Jenni ja Samppa olivatkin saaneet paljon aikaiseksi, maalanneet seinät, hakeneet tavaransa varastolta joten hyvällä mallilla ja hyvällä maulla on kotia laitettu.

Tänään lähdin viemään Mikoa kouluun ja epäonnekseni jouduin Volvolla risteyskolariin, auto tuli yllättäen kolmion takaa ja pelti rutisi.

ai, ai kun Volvo sai kipeää, no peltiä saa aina uutta.