1658960.jpg

Tapasimme Jyrkin kanssa reilut kaksi vuotta sitten Helsingissä. Illan päätteeksi tiesin että tähän ihmiseen haluan tutustua paremmin ja niitä iltoja onkin tullut monia ja tutustumaan ollaan päästy oikein kunnolla. Mikä parasta Rakkaus on kukoistanut ja Jyrki kosi minua Juhannuksena 2007 Iso-Syötteellä. Ja vastaushan on helppo antaa kun noin ihana mies kosii eli KYLLÄ!1657870.jpg
Hääpäiväksi valitsimme 08.08.2008, johon on enää pikkuruisen jäljellä.

Häävalmistelut
Kaasokseni valitsin hyvän ystäväni Kaarina Toivasen, jolla ideoita, taiteellisuutta, tarmoa, avuliaisuutta ja suorasukaisuutta riittää. Hänen kontolleen jäikin kutsukorttien, tiekylttien, pöytäkimppujen ja kiitoskorttien teko sekä autonkoristelu.

Bestmanina toimii Jyrkin hyvä ja vauhdikas ystävä Erkki Koskelo. Bestmannin tehtävien lisäksi hän hoitaa kuljettajan virkaa hääpäivänämme helmiäsvalkoisella BMW X5 hääautolla.

Kirkko
Kirkon valinta tuli sitten seuraavaksi mieleen ja kun Hyvinkäällä asumme niin täältä lähistöltähän sen tulisi löytyä. Vaihtoehtoja oli kolme: Hyvinkään uusi kirkko, Vanha kirkko ja Kytäjän kirkko. Aikamme pohdiskeltuamme päädyimme idylliseen Kytäjän kirkkoon. Kirkko itsessään on pieni ja varsin idyllinen maalaismaisemineen. Parkkipaikkoja on aivan riittämiin vieraitten tarpeisiin ja sulhastani lainaten kaikista Hyvinkään kirkoista siellä on lyhin käytävä kulkea ;-)

Vihkimisen suorittaa Jyrkin täti Liisa Lampela-Kivistö ja kanttorina toimii Matti Vaakanainen Hyvinkään seurakunnasta.
1658224.jpg

Juhlapaikka

Juhlapaikaksi valitsimme Rantasipi Hyvinkään Sveitsin. Mikäs sen mukavampaa morsiamelle ettei tarvitse huolehtia tarjoiluista kun ammattilaiset sen hoitavat. Tilaa on riittävästi niin sisällä kuin ulkona ja lisäksi samasta paikasta löytyy yöpymismahdollisuus kaikille majoitusta tarvitseville.