Neljän päivän reissu tuli tehtyä Kokkola-Raahe-Oulu. Kesäkausi alkoi ja Futurerallisprint kisat polkaistiin käyntiin Raahessa ja Kokkolassa. Itse hengailin mukana Jyrkin "seuraneitinä" ja saatoinpa joskus jopa tehdä jotain, seisoa vaikkapa telttapainona kun tuuli tuiversi.

Pikku Matilda tuli ihmettelemään että mitä se rokkivaari Jyrki täällä Kokkolan torilla hengailee. Perjantai päivän olimme Kokkolan torilla jossa Future rallisprintsarjasta oli infoa ja samalla  näytillä oli mm. sarjassa ajavia rallisprint autoja. Lisäksi torilla oli esillä muidenkin lajien kalustoa, kuten N-, F- ja historic luokan ralliautoja, endurance- ja JM-auto sekä erityisesti nuorisoa kiinnostavia karting ja rc-autoja. Siinäpä se päivä joutuisasti menikin.

Tässä Senja ja Carita työntouhussa.

Senja, Kari, Jyrki ja näin se homma etenee....

Komeaa autorivistöä Kokkolan torilla.

Lauantai päivänä suuntasimme sitten Raaheen jossa pidettiin tämän vuoden ensimmäinen Future rallisprintsarjan osakilpailu. Itse vietin mukavan päivän anoppilassa. Jyrkillä meni kisassa koko päivä ja kun illalla tuli "kotiin" oli näky kuin uitetulla kissalla. Vettä tulikin sinä päivän kuin aisaa. Iltakylillä kävimme vielä Oulussa Sampan luona.

Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Kokkolan kisa ja tällä erää sää oli suotuisa, tuuli tosin välillä näytti voimiaan.

Carita ja Senja teltan pystytyksessä.

Jyrki ja Senja järjestelee palkintopöytää

Ja niin saatiin tämäkin viikonloppu päätökseen ja palkinnot jaettua. Ja kotiin lähdettiin sitten ajelemaan ja osan matkasta jopa minä ajoin koska Jyrki laski kilpailun pisteitä pelkääjän paikalla. Puolilta öin saavuttiin sitten kotiin ja Jenni ja Miko odotteliva kera suklaakakun näin äitienpäivän kunniaksi.

Jennin leipoma suussasulavan hyvä äitienpäiväkakku, mums!