1833187.jpg

Tunnelmointia

Häistä on nyt reilu viikko ja sitä on ehditty reissun päällä sulattelemaan. Täytyy sanoa että aivan ihanaa oli ja mukavat muistot jäivät juhlastamme. Näin sen vain huomasi että jaettu ilo se vain tuplaantuu,triplaantuu,moninkertaistuu. Lämmöllä ajattelen teitä kaikkia Rakkaita sukulaisia ja ystäviä jotka olitte triplaannuttamassa tätä hääiloamme/onneamme.

Hääpäivä

08.08.08 aamu näytti sateiselta, tulipa mieleen että voi ei, kuinkas käykään saippuakuplien kanssa jos vettä tulee kuin aisaa. Jyrki lähti apureineen aamusta laittamaan tienviittoja kirkolle ja tottahan sillä reissulla kaikki kastuivat. Minä ja Jenni valittiin siisti sisähomma ja käytiin Hyvinkään Rantasipi Sveitsissä laittelemassa osa pöytäkoristeista, loppu jäikin sitten kaason harteille. Sadekin lakkasi iltapäivään mennessä.

Kampaus ja meikki

Koristelun jälkeen olikin sitten aika lähteä kampaukseen ja meikkiin. Volvo käyntiin ja suunta kohti Helsinkiä ja MTV:tä jossa Ihmeidentekijä Mira Aalto todellakin teki ihmeitä. Olin tosi tyytyväinen meikkiini ja kampaukseeni että taidanpa toistekin vaivata Miraa. Suuret Kiitokset Miralle! Ajelin kotiin puhkuen itsevarmuutta ja naisellisuutta, vaude enpä ollut itseäni koskaan nähnyt niin huoliteltuna.

Hääkuva

Kotiin tullessa ei muuta kuin nopeasti hyppy hääpukuun ja menox. Tällä kertaa suunta oli Valokuvaamo Pitkänen Hyvinkäällä. Aika kuumat oltavat oli, tunne oli että tähän paikkaan kyllä sulan. Kävin tänään 18.8 hakemassa koevedokset ja hyvältä näyttää. Hääkuvan otto olikin sitten valmis 16.30 joten suunta oli kohti vihkialttaria.

Vihkiminen

Tulimme kirkolle joskus vartti ennen vihkimistä ja molemmilla oli aivan mieletön jano. Kannullinen vettä siinä odotellessa meni ja samalla oli kiva katsella ikkunansta kun vieraamme saapuivat kirkkoon.Sitten tulikin hetki kun astelimme alttaria kohden. Itselläni tuli kolme kertaa aivan suunnaton liikutuksen tunne, tunne että nyt kyllä parahdan itkuun. On se vain niin että monenmoista tunnetta ehtii käydä läpi tuossa pienessä ajassa. Jyrki ajatukset olivat askeleissa ja askelmerkeissä, osuvatko kohilleen jne. Jyrkiä lainatakseni hän kuulema teki kaikki ne "virheet" mitä ei pitänyt tehdä esim aloitti väärällä jalalla, käveli liian nopeaa, keinui kävellessään. Mieheni on aivan ihana höpönassu, pääasia että päästiin alttarille asti ja tahdon sanamme sanomaan. Vihkimisen aikana alttarin sivussa oli videokamera joka nauhoitti koko ajan ja se olikin mukavaa katsottavaa kun näkee omat ja toisen ilmeet seremonian aikana. Kaarina ja Martti toimivat kameranaisena ja -miehenä.

Iloittelua ja Hassuttelua

1833273.jpg

Kapula/kaulin viesti, kumpi on se joka päättää?

1833288.jpg

Tässä Heidi ja Jussi julistaa tuloksen joka oli yksiselitteisesti että meidän perheessä se olisi Jyrki, no tähän mennessä se on toiminut hyvin että molemmat yhdessä päättää ;-)

Seuraavana oli vuorossa viesti. Joukkueet Morsiamen ja Sulhasen, joukkueessa neljä, kaksi naista ja kaksi miestä. Naisten tuli tunnistaa työkalu ja juosta/kävellä reittiläpi, seuraavana mies joka korkokengät jalassa menee reitin läpi.

1833189.jpg

Tässä Junnun taidonnäyte.

1833328.jpg

Tässä Sinikka ja peltisakset, tämän kisan voitti morsiamen joukkue.

I will stay

1833191.jpg

Ja sitten vain helmat heilumaan häätanssiin.

1833196.jpg

Ystäväni Kati ja Else juhlatunnelmissa.

 

Rakkaan mieheni koppasin mukaani baaritiskiltä kahdenaikoihin kun uni jo teki kovasti tuloaan. Voisi sanoa että morsian oli siinä vaiheessa väsynyt mutta onnellinen.

Sunnuntaina 10.8 suuntasimme sitten pienelle reissulle viikoksi, siitä kerron lisää hiukan myöhemmin.