Pitkästä aikaa vapailla pelkästään kotona. Kyllä tuolla reissuissa pääsi välillä koti-ikävä yllättämään. Nyt nautin täysin siemauksin tavallisesta arjestamme. Jyrkillä on ollut hiukan sopeutumista kesälomansa jälkeen tähän arkeen. Se täytyy tunnustaa että itse olen aikamoinen kotikissa. Syksy on saapunut ja nautin suunnattomasti tästä kuulaasta ilmasta ja sienimetsässäkin olen jo kerran käynyt. Saalis tosin oli köyhänlainen muutama kanttarelli jotka tuli popsittua suoraan pannulta. Täytynee tehdä uusi yritys ennen töihin menoa.

Jyrki jatkoi urakkaansa sepeli/nurmikko reunansa kanssa ja pian on  kai vuorossa terassipohjan tekoa.

Itse olen pääasiassa puuhastellut keittiössä ruokaa laittaessa ja leipoessa. Kuten arvata saattaa niin tämänhetkinen juttu on ne omenapiirakat. Omenat saankin kätevästi omasta puusta, mikäs sen mukavampaa.

Mums tässä suussasulavan hyvä omenapiirakka.

Näin syksyn tullen myös jalat ovat ilmoitelleet kaipaavansa lämpöä. Yritän tässä muistella kuinkas niitä sukkia neulottiinkaan, valitettavasti taito on päässyt ruostumaan ja nyt sitten yritän palautella mieliini koulun opit. Ja meilläkun näitä jalkapareja riittää, joten toivoa kai on että olen kevääseen mennessä saanut jotain aikaiseksi.