Loma alkoi surullisimmissa merkeissä. Sain tiedon ukkinin Unton kuolemasta ollessani töissä. Tukenani oli Jyrki , hän oli lähtenyt risteilylle kesälomallaan. Jäin töistä pois kaksi päivää aiemmin, koska hautajaiset olivat Kuopiossa lauantaina. Suuntasimme torstaina kohti Kokkolaa jossa valmisteltiin alkavia Venetsialaisia. Majapaikkamme oli hotelli Kokkola. Perjantaina Jyrki puuhasteli voimamies kisan parissa ja minä tutustuin Kokkolan kauppoihin. Löytyihän sitä jotakin ostettavaa mm. talvisaapikkaat. Illalla kävimme katsomassa Kokkolan Venetsialaisia torilla ja törmäsimme ystäviimme Saijaan ja Jaakkoon.

1901951.jpg

Jaakko ja Saija

Lauantain lähdimme sitten ajelemaan kohti Kuopiota ja Pietarin Kappelia jossa Ukkini siunattaisiin. Siitä olen onnellinen että ehdimme käydä ukkia tervehtimässä pari viikkoa ennen, kun hän oli vielä sairaalassa. Ukkini toivotti meille Hyvää elämää ja vilkutti hyvästiksi , jotenki se rauhoitti mieltäni että sain sanoa hänelle hyvästit. Tälläinen se vain elämän kulku on, on alku ja loppu ja se riippuu meistä itsestämme kuinka sen välin käytämme. Ja kuinka kiitollinen olenkaan siitä että minulla on Jyrkini jonka olkaa vasten on hyvä itkeä. Illaksi matkasimme taas kohti Kokkolaa ja Venetsialaisia, the show must go on...Launatai iltana oli aivan upea ilotulitus torilla ja ajatuksissamme se oli omistettu ukilleni.

1901954.jpg

Matildalla oli myös jännää Venetsialaisissa kohdatessaan Kurren. Onneksi Jupe isän sylistä on turvallista katsella.

Sunnuntai päivä olikin sitten kamojen kasaamista ja punnerettavaa riittikin. Oli painoja mitä kantaa ja Jyrkillä oli myöskin kuskattavaa lentokentälle eli ne voimamiehet ja siihen tarvittiinki järeämpää ajokalustoa ;-)

Jyrkin ajokalustoa

1901959.jpg

1901977.jpg

Venetsialaisten jälkeen suuntasimme kohti Raahea appivanhempieni luo

1901960.jpg

Jorma näyttää Raahen nähtävyyksiä

1901961.jpg

Käytiin Vekulla ja Katella Revonlahdella. Samalla testattiin Vesan rakentama telttasauna joka todettiin todella hyväksi. Kiitokset kauniit Katelle ja Vekulle saunasta ja tarjoomisista!

1901963.jpg

Pienestä se on aloitettava tuo autoinnostus.

1901964.jpg

Tässä Seija vilkuttaa kun lähdimme ajelemaan kohti mökki Kaarnia.

1901965.jpg

Kaarnin ihanuutta ja rauhaa.

1901967.jpg

Luonnon keskellä se ihmisen sielu lepää.

Jyrki jäi vielä viettämään ansittuaan kesälomaa ratatuomareitten päällikkönä kun minä lähdin töihin.Tässä kaksi mönkkiÖnkkijää.

1901978.jpg

Suuri Päällikkö Kemoran jokkis kisassa, ratsunaan mönkijä.